HAWAIIAN POKé BOWL GENT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hawaiian Poké Bowl Gent. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 19:34 It was 2 hours
1 mrt 2024 om 10:56 De bestelling werd doorgegeven op het middaguur, dus een druk moment, waarvoor alle begrip. Maar de timer sprong na 10min wachten van in totaal 35min naar in totaal bijna 60min levertijd. Dit maakte dat ik in de problemen kwam voor een afspraak.
28 feb 2024 om 21:25 Helaas heb ik meer dan 1u en 45min moeten wachten op mijn bestelling
28 feb 2024 om 12:55 Eerst stond er een uur op de app, en na een half uur werd dat 45 min. Bij een poké bowl moet het eten niet worden klaargemaakt, enkel in het doosje worden gedaan. Het zal misschien druk geweest zijn, maar dit is toch wel erg lang wachten.
27 feb 2024 om 17:38 dat is dus 15 minuten later dan 'gepland en gevraagd' bestelling was 's ochtends vroeg al geplaatst
27 feb 2024 om 14:20 Doosje waren scheef en ingedeukt, niet makkelijk om uit te eten. We hadden geen bestek dus hebben we met onze handen gegeten, ook niet echt handig. Rijst was jammergenoeg ook aangebakken :((
26 feb 2024 om 19:31 Perfect op tijd !
25 feb 2024 om 20:33 Tofu bowl was zeer goed. De falafels van de andere bowl waren helaas veel te hard gebakken, echt niet te eten.
23 feb 2024 om 21:19 Lekker en vers, top
22 feb 2024 om 21:44 We hadden 3 mediums besteld en 1 grote maar 4 medium gekregen. In 1 van de bowls zat een stuk harde plastiek. Heel jammer.
21 feb 2024 om 13:21 Eten was superlekker. Bezorging duurde ongelooflijk lang, de tijd die aangegeven was klopte ook niet.
20 feb 2024 om 13:46 Verkeerde bestelling